Wassen op kenteken bij MacCarwash Calveen

442
0
Share:

Read the article in English

Met drie locaties uitgerust met hightech wasinstallaties biedt MacCarwash in Amersfoort een uitgebreid assortiment diensten aan. Na een wasprogramma naar keuze kan je meteen de spanning van je banden controleren en gebruik maken van de stofzuigers. Voor meer gemak en een perfect schone binnenkant biedt de interieurbaan een volledige reinigingsservice voor het binnenwerk. Bij MacCarwash Calveen zorgt kentekenherkenning voortaan voor extra service en efficiëntie voor abonnementhouders.

Abonnementswassen

Abonnementswassen bij deze wasstraat vormt een extreem handige en scherp geprijsde service voor autoliefhebbers en bedrijven. Een altijd schone en representatieve auto is makkelijker dan ooit. Met de introductie van kentekenherkenning rijden abonnementhouders direct de wasstraat binnen zonder oponthoud. Na herkenning start het juiste programma automatisch: Snel en efficiënt.

Naadloze POS integratie

De MacCarwash op bedrijventerrein Calveen is uitgerust met Gatekeepers, AVUTECs ANPR-sensorsysteem. “Het systeem leest nummerborden met grote nauwkeurigheid en is geïntegreerd met de POS van de wasstraat om de automatisering van de betaling te implementeren. Met de integratie van kentekenherkenning biedt de wasstraat klanten een high tech was ervaring en een professioneel gewassen auto met minimale wachttijden,” aldus Arie Mauritz, eigenaar van Mauritz techniek. Als beveiligingsspecialist en partner van AVUTEC is Mauritz techniek de juiste installateur voor een project zoals dit.

Gekleurde Gatekeepers

Het concept van MacCarwash is tot in het kleinste detail doorgevoerd. De keuze voor AVUTEC is niet alleen een keuze voor technologie en nauwkeurigheid, maar ook voor het uiterlijk. Een Gatekeeper kan worden geleverd in elke beschikbare kleur, passend bij de huisstijl en logo van een bedrijf. De MacCarwash Gatekeepers passen met hun grijze afwerking perfect in het interieur en dragen bij aan een optimale klantervaring.

MacCarwash is meer dan een wasstraat

Een voorliefde voor technologie en innovatie leidde tot drie moderne auto wasstraten. Gevoel voor zakelijke kansen en het willen bieden van meer service resulteerden in MacCarRepair. Op hun locatie op bedrijfspark Isselt kan een kleine deuk of een krasje in de lak ter plaatse worden gerepareerd. MacCarRepair biedt wat zij noemen “spotrepair” oftewel het repareren van kleine autoschades, waardoor deze carwash een plek is geworden om een auto in optimale conditie te houden en er perfect uit te laten zien.

 

MacCarwash biedt een auto(was)service voor iedereen, variërend van een enkele wasbeurt tot een reeks van prepaid- en abonnementsdiensten voor de vaste gebruiker tot en met spotrepair.  Met de invoering van kenteken herkenning verwelkomt carwash Calveen zijn klanten met de modernste technologie!

Share: